İstanbul Petek Servisi

Wiki Article

Kendisi hem çok beyefendi hem de çAlright ilgili.İşini de gayet titizlikle yaptı.Tam zamanında dedği saatte geldi ve işini titizlikle tertemiz yaptı.Kendisine teşekkür ederiz bundan sonra başkasını aramayız

Kombi bakımı ve temizliği profesyonel bir kombi servisi ekibi tarafından yapılmaktadır. Bu temizlik ve bakım alanında kullanılan kimyasallar tamamen toksik olmayan maddelerden oluşmaktadır.

Tesisat temizlemek son derece önemlidir. Her sene olmasa dahi iki senede bir bu işlemlerin yaptırılması çAlright ciddi anlamda avantajlar sağlar.

Petek bakım fiyatları her sene farklılık gösteren hizmet ve modern day robotlarla yapılan bir eylemdir. Bu farklılıklar il , ilçe yada verilen hizmet şartlarına göre değişebilir.

Su tahliye ederken kombiyi kapatın. Peteklerin altı gene ısınmıyorsa two kere daha tekrar edin. Petekler de kilolarca kurum olabiliyor.

Boya alçı stropiyer duvar kağıdı işleri yapılır.kombi bakımı petek temizlik işlerinide yapılır.

ÇAlright iyi iş çıkardılar peteklerımı temızledıler kombıye bakım yaptılar bu işlemler two.5 saat sürdü ve çok memnun kaldım işleri bıttıkten sonra son kontrolllerı yaptılar ısınmayan petek çok güzel ısınmaya basladı ellerıne kollarına saglık herşey ıcın teşekkür ederım ve herkese tavsıye ederım çAlright memnun kalırsın ve o kadar ılgılılerkı sorduğum bütün sorulara gereklı cewapları verdıler tekrardan teşekkür ederim

Peteklerde koruma için gerekli koruyucu yağ vardır, bu koruyucu yağ yapılan petek temizliği yani petek yıkama çalışması ile birlikte kesinlikle petekten çıkmaz ve petek sisteminde kalır. Bu bilgilerin dışındaki yalan yanlış bilgiler saygıdeğer müşterilerimizin kafasını karıştırmasın.

Petek temizleme advertımlarını sizlere uzmanından aktarıyoruz. Öcelikle yapılması gerken işlem evinizdeki veya ofisinizdeki peteklerin herkesin kolayca bulabileceği temizlik malzemelerini temin etmeniz gerekecektir. Nedir bu malzemeler onları hemen bir liste halinde sizlere sunuyoruz;

Petek temizleme hizmeti alırken, hizmet sağlayıcının kalitesi de önemlidir. İyi bir hizmet sağlayıcı, peteklerinizi tamamen temizleyebilir ve bakımını yaparak peteklerinizin daha uzun süre sorunsuz çalışmasını sağlayabilir.

reçber petek servisi Peteği Geri Takın: Petek temizlendikten sonra, peteği geri takın ve contaların doğru bir şekilde yerleştirildiğinden emin olun. Vana anahtarını veya penseyi kullanarak peteği sıkıca yerine monte edin.

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan uzman ekibimizi ile dilediğiniz zaman bize ulaşabilir, kombi ve petek temizliği hakkında aklınıza takılan tüm sorularınızı tesisat ve petek tesisatı ustalarımıza iletebilirsiniz.

Bu durumda petek tesisatının zarar görmemesi için tespitlerimiz sonucunda en uygun petek temizleme makinası ve tesisat ekipmanları ile sizlere hizmet veriyoruz.

firması olarak kullandığımız cihaz ve ekipmanlar profesyonel olarak kullanılan makine ve cihazlardır.

Report this wiki page